Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
990 Ft
Menny.:db

Fa díszes lap Feleség

990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.175 Ft
Várható szállítás: 2022. december 06.
Fa díszes lap Feleség

Leírás

Aki főz, mos, takarít rád, neveli gyermekeidet, éjt nappallá téve érted és a családért dolgozik, az a feleséged! Amit érzel iránta és gondolsz róla, azt hallotta és érezte ezerszer… miért ne kapná meg most írásba foglalva?
Ez a termék feleségeknek készült! Névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra.
Termékleírás:
Mintás, kartonlapra írott tréfás szöveg, amelyet színes fakerettel díszítettünk, és bőr akasztóval láttunk el, hogy fel lehessen akasztani.
Mérete: 16 cm X 11 cm

Feleségemnek

Számomra Te vagy a tökéletes, a gyönyörű Nő. Mosolyodtól és attól a tudattól, hogy vagy nekem, boldognak érzem magam. A szíved, az egyéniséged semmit sem változott. Még mindig ugyanaz a lány vagy, akibe beleszerettem, csak már bölcsebb és kedvesebb lettél. Igen, kedvesebb a szívemnek. Szeretlek, mert mindenkinél többet tettél értem azért, hogy jól érezzem magam, boldog legyek és kiegyensúlyozott. Amióta ismerlek, hozzád tartozom, mint a szíved dobbanása. Valahányszor szükségem van valakire, akivel megoszthatom az örömömet, bánatomat, tudom, hogy Te ott vagy és itt leszel mellettem. Tudom és érzem, hogy Veled megöregedni a lehető legjobb és legszebb dolog dolog, ami történhet velem ebben az életben. Bárhol, bármilyen körülmények között is újra Téged választanálak és köszönöm, hogy egész életemre a társammá szegődtél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.